ua en ru

Інна Отрош знову призначена головою Печерського районного суду Києва

Інна Отрош знову призначена головою Печерського районного суду м. Києва. Про це повідомляє прес-служба Вищої ради юстиції України (ВРЮ).

Інна Отрош (на фото) знову призначена головою Печерського районного суду м. Києва. Про це повідомляє прес-служба Вищої ради юстиції України (ВРЮ).

У цілому, під час засідання 17 вересня Вища рада юстиції, розглянувши подання ради суддів загальних судів, прийняла рішення про призначення 22 суддів на адміністративні посади в судах.

Крім того, за результатами розгляду подання ради суддів загальних судів ВРЮ прийняла рішення про звільнення Наталії Антоненко з посади заступника голови апеляційного суду м. Києва у зв'язку із поданням нею заяви про звільнення з адміністративної посади за власним бажанням.

Інна Отрош знову призначена головою Печерського районного суду Києва

Зазначимо, у жовтні 2008 р. указом тодішнього Президента України Віктора Ющенка Інна Отрош була звільнена з посади голови Печерського районного суду Києва. Керувати Печерським райсудом вона стала у квітні 2007 р.

У вересні 2010 р. Інна Отрош була обрана членом Вищої ради юстиції України.

Як повідомлялося, Отрош продовжить очолювати Печерський райсуд столиці, незважаючи на її призначення членом ВРЮ.

Отрош стала суддею Печерського райсуду Києва у травні 2004 р.

Інна Отрош знову призначена головою Печерського районного суду Києва

49-річна Отрош (народилася 30 червня 1964 р. у Луганській обл.) також є членом Робочої групи з питань реформування кримінального судочинства при Президентові України (із серпня 2010 р.), а також головою ради суддів загальних судів України (із січня 2013 р.). Отрош закінчила Харківський юридичний інститут ім. Дзержинського (1981-1986 рр.), спеціальність "правознавство".

З липня ц.р. ВРЮ очолив екс-міністр юстиції Олександр Лавринович.