ua en ru

Голова Донецької ОДА заявляє про світ і порядку в Донецькій обл

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький заявляє про світ і порядку в Донецькій обл.

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький заявляє про світ і порядку в Донецькій обл. Про це йдеться у зверненні Шишацького до жителів регіону, текст якого розповсюдила прес-служба Донецької ОДА.

"Те, що відбувається зараз у Києві та інших містах, відкидає нас від демократії в середні століття. Все, за що ми боролися і молилися, заради чого прагнули і не покладаючи рук працювали, може бути перекреслено одним варварським розчерком війни. В ній не буде переможців. Програють усі!" - йдеться в повідомленні Шишацького.

За його словами, події останніх днів демонструють наростаючу ескалацію силових протистоянь і масове застосування зброї.

"Сьогодні на Донбасі дотримується мир і порядок. Я не кажу про спокій, тому що ми всі дуже переживаємо за долю нашої країни. Але я можу порівняти наш регіон з острівцем згоди і розуміння, за що дуже вдячний всім вам, дорогі мої земляки... Я звертаюся до кожного з вас, дорогі мої земляки! Будьте тверді. Будьте пильні. Бережіть себе і близьких, бережіть дітей", - сказав Шишацький.

Ми всі - ваша влада - на своєму посту. Ми робимо і будемо робити все для того, щоб захистити вас від біди. Запевняю вас, ми нікого не дамо в образу! Нам потрібно бути пильними, зібраними і єдиними. Ми вживаємо всі необхідні заходи щодо захисту громадян Донбасу від екстремізму", - заявив Шишацький.