ua en ru

Геращенко направила до ГПУ запит про перевірку причетності Королевської до фінансування бойовиків

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Ірина Геращенко направила запит до Генеральної прокуратури України з вимогою перевірити інформацію про причетність народного депутата від "Опозиційного блоку" Наталії Королевської до фінансування бойовиків. Про це Геращенко написала у своєму Facebook.

"Направила запит до ГП з вимогою перевірити інформацію про причетність Королевської до фінансування терористів і вбивць, які самі зізнаються в її підтримці. А взагалі-то на Донбасі навіть малі діти знають, що ця дівчина, яка на камери рве на собі свої жилетки "за мірних жителів", продовжує заробляти на нелегальних копанках та експлуатації рабської праці нещасних людей. Між тим її ідейний керівник і батько в політиці Єфремов в Альпах п'є французьке шампанське. Думаю, ДП зобов'язана якнайшвидше перевірити інформацію про причетність цих двох і їх родин до фінансування терористів і сепаратистів", - написала нардеп.

Нагадаємо, в Україні суди з березня винесли вироки 30 осіб у справах про злочини проти основ національної безпеки, зокрема пов'язаних з сепаратизмом і тероризмом.