ua en ru

Блокування роботи держустанов завадило вирішити питання з виплатою соцдопомоги, - Азаров

Блокування роботи державних установ мітингувальниками завадило вирішити питання з виплатою соціальних допомог. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"На жаль, блокування роботи державних установ, в першу чергу, уряду і Міністерства фінансів, завадило нам повністю вирішити питання з виплатою затриманих соціальних допомог до 10 грудня. Це саме те, про що я попереджав: дії безвідповідальних політиканів приносять шкоду ні в чому не винним людям", - написав Азаров.

При цьому він зазначив, що вчора Державне казначейство перерахувало 800 млн грн на виплату допомог з безробіття, тимчасової втрати працездатності, допомоги по пологах і так далі.

У зв'язку з цим прем'єр звернув увагу на те, що робота державних органів повинна бути стабільною і послідовною, і додав, що, незважаючи на екстремальні умови, створені в країні, уряд виконує взяті на себе зобов'язання.

Нагадаємо, 21 листопада Кабінет міністрів України призупинив підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, що викликало хвилю протестів по всій країні, яка отримала назву "Євромайдан".