ua en ru

"Свобода" буде голосувати за секвестр бюджету і військовий податок, але не за реформу ГТС, - Тягнибок

Фракція "Свобода" на сьогоднішньому закритому засіданні Верховної Ради буде голосувати за секвестр бюджету і військовий податок з урахуванням їхніх поправок, але не за закон про реформування газотранспортної системи (ГТС).

Фракція "Свобода" на сьогоднішньому закритому засіданні Верховної Ради буде голосувати за секвестр бюджету і військовий податок з урахуванням їхніх поправок, але не за закон про реформування газотранспортної системи (ГТС). Про це журналістам перед початком засідання парламенту заявив голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми будемо голосувати за секвестр бюджету, за військовий податок, але з нашими поправками... Що ж стосується законопроекту про ГТС, то необхідно його перенести на повторне друге читання, щоб забезпечити гарантії щодо недопущення "Газпрому" до управління нашою ГТС", - заявив він.

При цьому Тягнибок закликав депутатів до консолідації.

"Те, що сталося минулого тижня в парламенті, не додало позитиву... Але нам потрібно шукати взаєморозуміння. Тільки що наша фракція "Свобода" провела переговори з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, нам вдалося прийти до розуміння щодо низки питань", - заявив він.