ua en ru

"Правий сектор" загрожує Порошенко "походом на Київ"

"Правий сектор" висунув ультиматум Президентові України Петру Порошенку, вимагаючи від нього негайно навести порядок у Міністерстві внутрішніх справ України і закрити всі кримінальні провадження проти бійців руху.

"Правий сектор" висунув ультиматум Президентові України Петру Порошенку, вимагаючи від нього негайно навести порядок у Міністерстві внутрішніх справ України і закрити всі кримінальні провадження проти бійців руху. Про це йдеться у зверненні до Президента, опублікованому на сайті "Правого сектора".

"Ми звертаємося до Президента України Петра Порошенка з закликом негайно навести порядок в МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС і почати розслідування їх злочинної діяльності", - йдеться у зверненні.
Також "Правий сектор" вимагає звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних проваджень проти бійців організації та інших добровольчих підрозділів.

"У разі невиконання наших вимог протягом 48 годин, ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів і почати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" в МВС. Похідні колони "Правого Сектора" будуть йти в повному спорядженні", - заявляють представники "Правого сектора".

Також організація закликає всіх активістів Майдану підтримати їх вимоги.