ua en ru

Пенсійний фонд прискорив виплату пенсій за січень 2016 року

Пенсійний фонд прискорив виплату пенсій за січень 2016 року Фото: Пенсійний фонд

Виплата пенсій за січень починається сьогодні

Пенсійний фонд України (ПФУ) з 29 грудня розпочинає виплату пенсій за січень 2016 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

В ПФУ нагадали, що 24 грудня Верховна Рада прийняла закон, згідно з яким Пенсійний фонд починає фінансування січневих пенсій у грудні поточного року. На це буде направлено 14 млрд гривень.

"Для одержувачів пенсій через установи поштового зв'язку з датами виплати з 4 по 8 січня виплата пенсій буде проводитися з 29 по 31 грудня. Пенсіонерам, які з якихось причин не отримають грошові кошти у грудні, виплата буде проведена з 5 по 25 січня 2016 року. З 9 січня поштові відділення здійснюють виплату пенсій за звичайним графіком", - йдеться в повідомленні.

Пенсіонери, які отримують пенсію через відділення банків з встановленими датами виплати з 4 по 23 число, пенсії будуть зараховані на банківські рахунки також з 29 по 31 грудня.

Нагадаємо, 28 грудня президент України Петро Порошенко підписав закон № 915-VIII "ПРО внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо видатків Пенсійного фонду України".