ua en ru

Парасюку вручили дві повістки до Генпрокуратури

Парасюку вручили дві повістки до Генпрокуратури Фльл: Володимир Парасюк

Депутата Володимира Парасюка викликають як свідка

Народного депутата Володимира Парасюка викликають до Генеральної прокуратури України (ГПУ) щодо двох кримінальних справ. Про це Парасюк заявив в ефірі телеканалу "112 Україна ".

"На даний момент у мене є дві повістки, за якими мене викликають до ГПУ по двох справах", - сказав він і додав, що його викликають до ГПУ як свідка.

Він підкреслив, що перша повістка стосується лідера "Кропу" Геннадія Корбана.

"Це сталося у Львівській області До мене звернувся голова одного з лісгоспів про те, що зараз, на даний момент, один зі слідчих львівського управління СБУ веде незаконні слідчі дії в лісі і при цьому вимагає хабар.", - додав Парасюк щодо другої повістки.

Нардеп повідомив, що історія щодо другої повістки досить заплутана. По приїзду в один з лісгоспів посаду даної людини з'ясувати не вдалося.

"Коли я виїхав на місце, то побачив, що людина неадекватний Він не видається, навіть хто він такий :. Або він представник СБУ, і що він там робить Ми його доставили у Львівське управління СБУ Я його завіз в кабінет генерала Андрійчука ... . Генерал Андрейчук дав слово офіцера, що він буде покараний ... Але сталося інакше: вони цю справу розкрутили і передали сюди в Київ І зараз вони звинувачують, що хтось когось там викрадав ", - розповів Парасюк.

Парасюк зазначив, що генерал Андрійчук відправив цього слідчого СБУ, щоб підтасувати справу по лісгоспу і прикрити попереднього керівника, який працював за часів Януковича.

Повідомляється, що за фактом бійки було розпочато провадження у Кримінальну ст. 345 ККУ - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, а також ст. 377 КК - загроза щодо судді.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Віктор Шокін розпорядився підготувати подання на притягнення до кримінальної відповідальності позафракційного нардепа Володимира Парасюка.

Раніше повідомлялося, що нардеп Парасюк брав участь у бійці на засіданні суду у справі Корбана, коли нардепи побили прокурора Олександра Галінченко.