ua en ru

Опитування РБК-Україна: більшість "за" закон про реструктуризацію валютних кредитів

Опитування РБК-Україна: більшість "за" закон про реструктуризацію валютних кредитів Фото: вуличні акції за закон

30% налаштовані негативно

Близько 66% читачів у цілому так або інакше підтримують закон про реструктуризацію валютних кредитів №1558-1. Такі результати щотижневого опитування на сайті РБК-Україна.

Так, 43% учасників опитування (9 тис. 245 респондентів) безумовно підтримують цей закон, тому що країна зобов'язана підтримати позичальників.

Решта 23% (5 тис. 29 респондентів) допускають схвалення реструктуризації валютних кредитів з умовою, що це буде зроблено винятково за рахунок банків, а прості українці не повинні відчути це на собі.

Водночас 6 тис. 576 опитаних (30%) негативно налаштовані: вся країна не повинна страждати за тих, хто вирішив свого часу заощадити на відсотках.

Опитування РБК-Україна: більшість "за" закон про реструктуризацію валютних кредитів

Опитування на тему: "Чи підтримуєте ви закон про реструктуризацію валютних кредитів №1558-1?" було проведено на сайті РБК-Україна із 6 по 13 липня 2015 року. Участь у ньому взяли 21 тис. 623 читачів.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що ухвалення закону №1558-1 "Про реструктуризацію валютних кредитів" було помилкою Верховної Ради України.