ua en ru

В Одеській області ліквідували канал контрабанди наркотиків з Європи

В Одеській області ліквідували канал контрабанди наркотиків з Європи Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Затримані отримували екстазі поштою і збували його у розважальних закладах

Служба безпеки України в Одеській області ліквідувала канал контрабанди екстазі з Європи. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ в Facebook.

Повідомляється, що двоє місцевих жителів отримували психотроп МДМА поштою і збували його у розважальних закладах Одеської області.

"Співробітники СБУ задокументували отримання наркоділками декількох поштових відправлень з півтисячі таблеток екстазі та затримали їх під час отримання чергової посилки. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Затриманим повідомили про підозру. Слідчі дії тривають", - йдеться в повідомленні.

На Одещині #СБУ ліквідувала канал контрабанди екстазі Канал контрабанди екстазі з Європи ліквідувала на Одещині Служба ...

Опубліковано Служба безпеки України 8 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ перекрила канал постачання на Донбас сировини для наркотиків. За даними правоохоронців, прекурсор (фенилнитропропен) надходив до України контрабандним шляхом з території однієї з країн Європи і потім переправлявся в Донецьку область.