ua en ru

Громадська рада при СБУ підтримує кандидатуру Грицака на посаду голови служби

Громадська рада при СБУ підтримує кандидатуру Грицака на посаду голови служби Фото: Василь Грицак

Також Грицака підтримують батальйони в зоні АТО

Громадська рада при Службі безпеки України (СБУ) підтримує кандидатуру Василя Грицака на посаду голови служби. Про це в ході брифінгу Громадської ради з питань поновлення СБУ повідомив член громадської ради Іван Рудяк, передає кореспондент РБК-Україна..

"Громадська рада обговорював питання призначення Грицака Василя Сергійовича (т.в.о. голови СБУ - ред.) і підтримав його кандидатуру, і ми про це офіційно написали лист",- зазначив Рудяк.

Також Грицака на посаді голови СБУ підтримують і представники батальйонів МВС, які знаходяться в зоні АТО. Таку позицію, зокрема, висловив боєць батальйону МВС "Січ" Артем Луців.

Разом з тим, як повідомили члени Громадської ради при СБУ, вони ще не скликали збори ради для того, щоб винести рішення щодо доцільності перебування в СБУ нещодавно призначених Президентом заступника глави СБУ і керівника слідчого управління СБУ.

Зазначимо, приймальня громадської ради при СБУ почне роботу з 1 липня.

"Лише зараз ми отримали приміщення для громадської приймальні. Така приймальня відкриється з 1 липня",- сказав Рудяк.

Нагадаємо, 18 червня Верховна Рада відправила главу СБУ Валентина Наливайченка у відставку. Тимчасово виконуючим обов'язки глави відомства став Василь Грицак.