ua en ru

НРКУ почала мовлення російською мовою на Україну та європейську частину РФ

НРКУ почала мовлення російською мовою на Україну та європейську частину РФ
Національна радіокомпанія України (НРКУ) розпочала мовлення російською мовою на Україну та європейську частину Росії.

Національна радіокомпанія України (НРКУ) розпочала мовлення російською мовою на Україну та європейську частину Росії. Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення та радіомовлення.

"Національна радіокомпанія України (НРКУ) та її творче об'єднання "Всесвітня служба радіомовлення України (ВСРУ) почали мовлення російською мовою. На початковій стадії планується двогодинна програма, що складається з актуальних новин, суспільно-політичних та культурно-освітніх програм", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в компанії, слухати російські передачі з Києва можна як в ефірі на частоті 1431 кГц, так і в мережі Інтернет з 17:00 до 19.00 за київським часом. Програми "Українського радіо" можна слухати як на території України, так і в РФ. Потужний 800-кВт передавач забезпечує покриття в Україні та європейської частини РФ.

Нагадаємо, раніше міністр інформаційної політики Юрій Стець пообіцяв протягом двох тижнів запустити українське телебачення на Донбасі, в тому числі на тимчасово захоплених терористами територіях.