ua en ru

Нардеп подав клопотання про взяття Корбана на поруки

Нардеп подав клопотання про взяття Корбана на поруки Фото (DNEPR): Віталій Купрій

Про це у своєму Facebook повідомив позафракційний народний депутат Віталій Купрій

Позафракційний народний депутат Віталій Купрій подав клопотання до Новозаводського суду м. Чернігова про обрання затриманому Геннадію Корбану запобіжного заходу у вигляді взяття на поруки. Про це Купрій повідомив у своєму Facebook.

"Разом з відповідними скаргами ми подаємо клопотання про звільнення Корбана під особисті зобов'язання народних депутатів. Разом зі мною Андрій Денисенко та Валентин Дідич", - зазначив Купрій.

О 16 годині в Новозаводському районному суді м. Чернігів відбудеться судове засідання для обрання запобіжного заходу Ген...

Posted by Віталій Купрій on 2 листопада 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні о 16:00 в Новозаводському районному суді Чернігова має відбутися судове засідання для обрання запобіжного заходу затриманому лідерові партії УКРОП Геннадію Корбану.

Нагадаємо, 31 жовтня СБУ та ГПУ у Дніпропетровську в рамках спецоперації затримали лідера УКРОПу Геннадія Корбана. Політику пред'явили підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу: ст.255 - створення злочинної організації, ч.5 ст.191 - привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах; ч.3 ст.349 - викрадення людей і ч.2 ст.289 - незаконне заволодіння автомобільним транспортом.