ua en ru

Міліція затримала 19 фанатів під час матчу "Дніпра" в Києві

Міліція затримала 19 фанатів під час матчу "Дніпра" в Києві Фото: один з фанів кинув димову шашку на вулиці

Фанати кинули на проїжджу частину димові шашки

Міліція затримала 19 агресивно налаштованих уболівальників з медичними масками на обличчі і дерев'яними палицями під час матчу "Дніпро" - "Наполі", який відбувся вчора, 14 травня, в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Поблизу НСК "Олімпійський" правоохоронці виявили групу агресивно налаштованих уболівальників з медичними масками на обличчі і дерев'яними палицями в руках. Їх доставили в райуправління. Після з'ясування всіх обставин молоді люди покинули територію міліцейського підрозділу", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на вулиці Великій Васильківській, коли працівники міліції проводили профілактичну бесіди з агресивними фанатами в медичних масках, хтось з них кинув на проїжджу частину вулиці кілька димових шашок.

Для попередження порушень громадського порядку правоохоронці доставили в Печерське райуправління 19 найбільш агресивних вболівальників.

Міліціонери провели поверхневий огляд доставлених громадян, під час якого у 19-річного гостя столиці були вилучені три поліетиленових пакетика і пластикова колба з вмістом порошкоподібної речовини зеленого кольору.

У райуправлінні вболівальники надали письмові пояснення щодо своєї поведінки. Після встановлення їх осіб та проведення профілактичної бесіди з ними, вони покинули територію міліцейського підрозділу.

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Наполі" закінчився перемогою української команди з рахунком 1:0. Таким чином, "Дніпро" вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи, де зіграє проти "Севільї".