ua en ru

У Луганській обл. поранено двох українських військових, - ЛОДА

У Луганській обл. поранено двох українських військових, - ЛОДА

У Станично-Луганському районі в ході бойового зіткнення з диверсантами поранений український військовий, ще один боєць підірвався на розтяжці. Про це повідомляється на офіційному сайті голови Луганської державної обласної адміністрації Геннадія Москаля.

"Учора, 31 березня, близько третьої години після обіду розвідувально-диверсійна група бойовиків пробралася на контрольовану Україною територію поблизу с.Сизе Станично-Луганського району й натрапила на українських військових. Відбулося коротке бойове зіткнення, в ході якого один український військовослужбовець отримав легке поранення. Загрози його життю немає. Ще одна надзвичайна подія сталася вчора біля с.Комишне Станично-Луганського району - 30-річний український військовий, мешканець Львова, зачепив встановлену невідомими особами розтяжку й підірвався на протипіхотній міні. Поранений госпіталізований", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що за 31 березня 2015 р. бойові дії зафіксовані на кількох напрямках - на околиці Кримського, автодорозі Бахмутка в Станиці Луганській та Троїцькому (Попаснянський район). Інформація про постраждалих серед мирного населення не надходила, руйнувань інфраструктури немає.

Нагадаємо, під Широкіно поранені два бійця "Азова".