ua en ru

Контактна група отримає документ щодо відведення техніки 26 серпня

Контактна група отримає документ щодо відведення техніки 26 серпня Фото: представник т. зв. ЛНР на переговорах Владислав Дейнего

Робоча підгрупа з безпеки не прийшла ні до якого загальну думку

Підгрупа з безпеки представить Контактної групи 26 серпня текст щодо відведення озброєнь в двох редакціях. Про це сьогодні повідомив представник т. зв. ЛНР на переговорах Владислав Дейнего, передає сепаратистський сайт "ЛуганскИнформЦентр".

"Закінчилася буквально нещодавно робота підгрупи. Робоча підгрупа з безпеки не прийшла ні до якого загальну думку. Думки розділилися, в результаті підготовлений текст в двох редакціях", - пояснив він.

"Це один текст із зазначенням у ньому розбіжностей щодо окремих розділів. В узгодженій редакції станом на вчора на 22.00. І другий варіант, на якому наполягає Україна, після того, як вона відмовилася від узгодженого варіанту", - уточнив Дейнего.

"І ось зараз цей подвійний текст пропонується для розгляду Контактної групи - 26 серпня", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні близько 21:00 за Києвом в Мінську завершилася зустріч робочої групи з безпеки. Очікувалося, що підгрупа обговорить угоду про відвід від лінії зіткнення зброї калібром до 100 мм. Напередодні узгодити документ учасникам переговорів підгрупи з безпеки і контактної групи не вдалося.