ua en ru

Костянтин Ворушилін призначений директором-розпорядником ФГВФО замість Василя Пасічника

Згідно з рішенням адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) № 34 від 2 жовтня 2014 р. на посаду директора-розпорядника фонду з 3 жовтня 2014 р. призначений Костянтин Ворушилін.

Згідно з рішенням адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) № 34 від 2 жовтня 2014 р. на посаду директора-розпорядника фонду з 3 жовтня 2014 р. призначений Костянтин Ворушилін. Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

Повідомляється, що до цього призначення Ворушилін працював на керівних посадах в АППБ "Аваль", АКБ "Мрія" та ПАТ "Міжнародний інвестиційний банк".

При цьому попередній директор-розпорядник фонду Василь Пасічник призначений першим заступником директора-розпорядника ФГВФО з 3 жовтня 2014 р.

Зазначимо, в рамках майбутнього реформування банківського сектору України передбачено і посилення операційного, фінансового та регуляторного потенціалу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. На ці цілі буде спрямована частина коштів від першої позики в 500 млн дол. на розвиток фінсектора від Світового банку, який Україна отримала 8 вересня 2914 р.