ua en ru

Команда Коломойського не має наміру розхитувати ситуацію в Дніпропетровській обл

Команда Коломойського не має наміру розхитувати ситуацію в Дніпропетровській обл

Джерела в команді екс-голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського стверджують, що вони не мають наміру розхитувати ситуацію в Дніпропетровській області. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "За законами джунглів: коли і як відповість Коломойський".

У статті наголошується, що впевненість у майбутній поразці чинного Президента Петра Порошенка в оточенні Коломойського обґрунтовують соціологією. "У "Народного фронту" рейтинг 5%, а у Петра Олексійовича - 15%. І чим далі - тим гірше... Ефективно керувати країною і будувати вертикаль влади, маючи таку підтримку, просто неможливо. У країні, яка повалила Януковича, не моргнувши оком, думаю, не вийде", - переконаний представник команди екс-губернатора.

В оточенні Коломойського також порекомендували звернути увагу на ситуацію, описану в казки Редьярда Кіплінга "Мауглі". "Там був такий типаж - Шерхан. Він вийшов на полювання, у нього прокинувся апетит. Але в підсумку людина розірвала Шерхану рот. І, якщо асоціювати людину з народом України, то рано чи пізно народ України порве пащу Шерхану. Коли підросте", - підкреслило високопоставлене джерело з близького кола Коломойського.

Нагадаємо, Порошенко підписав указ про відставку Коломойського в ніч на 25 березня.