ua en ru

У Києві чоловік відкрив стрілянину через зауваження про неправильну парковку

У Києві чоловік відкрив стрілянину через зауваження про неправильну парковку Фото: у Києві чоловік відкрив стрілянину

Після цього водій почав тікати, його наздогнали і побили

У Києві чоловік відкрив стрілянину після того, як йому зробили зауваження з приводу паркування автомобіля на тротуарі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Попередньо встановлено, що причиною конфлікту між сусідами стала паркування автомобіля на тротуарі. Зауваження з приводу їзди по тротуарах обурило водія, і між чоловіками зав'язалася словесна перепалка, в ході якої 32-річний автовласник зробив кілька пострілів із пістолета травматичної дії вгору і почав тікати. Наздогнавши свого опонента, чоловіки вибили у нього з рук пістолет і одразу викликали міліцію", - йдеться в повідомленні.

При цьому водій, який відкрив стрілянину, під час конфлікту отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Після надання йому першої медичної допомоги він самовільно покинув лікарню. За його домашньою адресою правоохоронцям двері квартири ніхто не відкрив. Досі 32-річний автовласник в міліції з офіційною заявою не звертався. На місці події з офіційною заявою про неправомірні дії свого сусіда в міліцію звернувся інший учасник конфлікту, 36-річний місцевий житель.

Травматичний пістолет вилучено та направлено на експертизу.

Зібрані відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Святошинського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України "Хуліганство". Розпочато досудове розслідування, в ході якого буде з'ясовано провину кожного з учасників конфлікту.

Нагадаємо, напередодні у Києві невідомі обстріляли з пістолета перехожих, в результаті чого дві людини отримали поранення.