ua en ru

У Києві ліквідують незаконні автостоянки, - "Київтранспарксервіс"

У Києві ліквідують незаконні автостоянки, - "Київтранспарксервіс" У Києві ліквідують незаконні автостоянки

У разі відмови усунути порушення з боку підприємців, які експлуатують незаконні паркувальні майданчики, такі автостоянки будуть ліквідовані. Про це заявив директор комунального підприємства "Київтранспарксервіс" Володимир Першин, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Він зазначив, що комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" спільно з головним управлінням благоустрою Києва почали перевірку законності автостоянок столиці.

"Зараз тривають перевірки. Минулого тижня було винесено два приписи фізичним особам-підприємцям з вимогою протягом трьох днів надати проектно-дозвільну документацію на виявлені нічні паркувальні майданчики. Якщо відповідна документація не буде надана в установлений термін, то згідно з законодавством ми маємо право на ліквідацію, знесення, такої автостоянки", - заявив він.

Він також нагадав, що через функціонування паркувальних майданчиків, які діють на самовільно зайнятих деякими підприємцями земельних ділянках, за попередніми підрахунками, бюджет міста втрачає щороку понад 25 мільйонів гривень.

Нагадаємо, київська влада в січні 2015 р. розпочала проведення тендерів на облаштування у столиці сучасних парковок.