ua en ru

Кабмін завтра розгляне ратифікацію угоди про стик кордонів з Польщею та Білоруссю

Кабінет міністрів України завтра, 25 березня 2015 р., на засіданні розгляне законопроект про ратифікацію угоди про точку стику державних кордонів між Україною, Польщею та Білоруссю. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який розміщений на офіційному сайті Кабміну.

Також міністри планують розглянути законопроект про ратифікацію угоди між Україною та Кіпр про співпрацю у сфері оборони; проект закону про ратифікацію угоди між Україною та Румунією про заходи зміцнення довіри і безпеки; та законопроект про ратифікацію угоди між Україною та Італійською Республікою про перевезення військових вантажів та персоналу через територію України у зв'язку з участю Збройних сил Італійської Республіки у Міжнародних силах сприяння безпеці в Афганістані.

Доповідати з цих питань буде міністр оборони України Степан Полторак.

Уряд також розгляне проект розпорядження про оптимізацію мережі військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладі, за якими також доповідатиме голова Міноборони.

Крім того, Кабмін завтра планує розглянути проект розпорядження про внесення зміни до розпорядження Президента України від 25 червня 2009 року № 118 "Питання реалізації Фінансової угоди (Проект будівництва високовольтної повітряної лінії 750 кВ Рівненська АЕС - Київська) між Україною та Європейським інвестиційним банком", за яким доповідатиме міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

Міністр юстиції Павло Петренко доповість міністрам проект закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Крім того , міністри також розглянуть розпорядження про погодження трьох наказів Міністерства фінансів, за якими доповість голова Мінфіну Наталія Яресько.

Зазначимо, що Кабмін розпочне завтра засідання о 12:00.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні в понеділок Кабінет міністрів звільнив голову Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса, а також його заступників Володимира Хоменка та Анатолія Макаренка.