ua en ru

Кабмін закріпив за Держлікслужбою повноваження органу ліцензування

Кабмін закріпив за Держлікслужбою повноваження органу ліцензування Фото: Кабмін

Про це свідчить відповідна постанова

Кабінет міністрів України вніс Державну службу з лікарських засобів до переліку органів ліцензування господарської діяльності з виробництва, оптової та роздрібної торгівлі та імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів). Про це свідчить урядова постанова №829 від 7 жовтня "Про внесення змін до переліку органів ліцензування", розміщена на сайті Кабміну.

Даним документом уряд також визначив Державну службу з контролю за наркотиками органом ліцензування госпдіяльності з культивування рослин, включених до таблиці I переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, з розробки, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації, ввезення на територію України , вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Нагадаємо, головою Державної служби з лікарських засобів і контролю за наркотиками може стати заступник гендиректора Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Сергій Гур'єв.