ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання щодо засад територіального устрою України та внесення змін до правил дорожнього руху

Кабінет міністрів України сьогодні, 18 липня, на своєму засіданні розгляне законопроект щодо засад територіального устрою України та проект постанови щодо внесення змін до правил дорожнього руху. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Також уряд розгляне питання про внесення змін до закону України "Про заборону приватизації, відчуження, передачі в заставу та внесення до статутних капіталів господарських товариств усіх форм власності пакета акцій, що належить державі у статутному капіталі ЗАТ "Одеська кіностудія".


Крім того, уряд розгляне законопроект щодо внесення змін до статті 188 (1) Кримінального кодексу України. Зазначимо, у даній статті йдеться про викрадення електричної або теплової енергії та штраф за це.

Уряд розгляне питання про скасування свого рішення стосовно проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування за нульовою ставкою податку на додану вартість операції з нафтовою сировиною)" (протокольне рішення).


Також уряд завтра розгляне питання затвердження порядку ведення Державного реєстру інвестиційних проектів та проектних(інвестиційних) пропозицій, про внесення змін до постанови уряду щодо порядку проведення державної експертизи інвестиційних програм (проектів), про затвердження порядку та критеріїв оцінки економічної ефективності проектних (інвестиційних) пропозицій та інвестиційних проектів, затвердження угоди між урядом України та Сербії про співробітництво у сфері оборони, про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення у 2012 р. 21-ї річниці незалежності України., про підписання угоди між урядом України та ОАЕ про повітряне сполучення, та ін.