ua en ru

Кабмін схвалив угоди про військово-технічне співробітництво з Польщею і Катаром

Кабмін схвалив угоди про військово-технічне співробітництво з Польщею і Катаром Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Підписати документи уповноважено глава Міноборони Степан Полторак

Кабінет міністрів України схвалив проект протоколу між Україною та Польщею про внесення змін в угоду про взаємні поставки озброєння, військової техніки та надання послуг у військово-технічній галузі, а також проект угоди з Катаром про військово-технічне співробітництво. Відповідні розпорядження №№ 572-р і 573-р від 4 червня опубліковані на сайті Кабміну.

"Схвалити проект протоколу між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Польща про внесення змін до угоди між урядом України і урядом Республіки Польща про взаємні поставки озброєння, військової техніки та надання послуг у військово-технічній галузі", - сказано в розпорядженні № 572-р

"Схвалити проект угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Катар про військово-технічне співробітництво", - сказано у другому документі.

Підписати зазначені документи уповноважений міністр оборони України Степан Полторак.

Відзначимо, в лютому Президент України Петро Порошенко під час візиту в ОАЕ домовився про постачання в Україну бронетехніки, мінометних і протитанкових систем.

Нагадаємо, в березні 2015 р. РНБО України підписав протокол про співпрацю з Польщею.