ua en ru

Вивчаємо "Севілью" досить серйозно, - Мирон Маркевич

Вивчаємо "Севілью" досить серйозно, - Мирон Маркевич Фото: Мирон Маркевич

Мирон Маркевич не збирається ризикувати футболістами до фіналу Ліги Європи

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про підготовку команди до фіналу Ліги Європи. Про це пише сайт "Дніпра"

"Ви знаєте, що у нас в Лізі Європи обмежений контингент футболістів, і ми перш за все намагаємося, що б ніхто не отримав травму. Особливо це стосується захисників, гравців опорної зони, тому що там у нас людей обмаль. Що стосується емоцій, то так вийшло за календарем, що матчі з "Динамо", "Шахтарем", "Зорею" ми грали саме в травні. Плюс, звичайно, Ліга Європи, а це дві непрості гри з "Наполі". Так що першочергове завдання полягає в тому, щоб у команди був хороший емоційний стан". - сказав Маркевич.

"Звичайно, ми вивчаємо "Севілью", і досить серйозно. Інформації достатньо, йде і чемпіонат Іспанії, так і за матчами в Лізі Європи її можна вивчати. Я вважаю, що за силою команда знаходиться в десятці кращих в Європі, а під силою я маю на увазі і склад, і гру. Не так давно "Севілья" сильно зіграла і з "Барселоною", і з "Реалом". З першою вийшла нічия, "Реалу" програли в один м'яч, але гра була абсолютною рівною. Так що суперник серйозний, ну а якщо порівнювати з нашими командами, то це рівень "Шахтаря", "Динамо". Напевно, ці дві команди могли б з "Севільєю" грати на рівних". - додав тренер.

"Я перш за все хотів віддати належне футболістам, їх характером, терпінню. Це їх заслуга в успіху. Тренерський склад тільки допоміг їм. Хлопці дуже відповідально поставилися до того, що їм говорили, що я від них хотів. Не все виходило, але вони прислухалися до нас, і це дало результат", - підсумував Мирон Богданович.

Нагадаємо, фінал Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья" відбудеться 27 травня у Варшаві.