ua en ru

Стрілянина в Іллічівську: невідомий поранив 5 осіб, 1 померла

Стрілянина в Іллічівську: невідомий поранив 5 осіб, 1 померла Фото: Один поранений помер у лікарні

Правоохоронці встановлюють обставини стрілянини

В Іллчівську ввечері 4 липня невідомий із травматичної зброї обстріляв групу людей, у результаті чого п'ятеро громадян отримали поранення, один з яких помер у лікарні. Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України в Одеській обл.

"О 22:40 до Іллічівського міського відділу міліції надійшло повідомлення, про те що по вул. Олександрійський біля бару відбувається бійка між невідомими. Невстановлена особа здійснила постріли з травматичної зброї у бік людей, після чого зникла у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок стрілянини п'ятеро громадян отримали поранення грудної клітини та ніг, госпіталізовані до медичного закладу. Від отриманих поранень однин чоловік 1975 р. н. помер у лікарні.

"Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють обставини даної події. Ведеться розшук зловмисника", - зазначають у одеській міліції.

Нагадаємо, в Одесі на хабарі затримано два офіцера міліції. Як повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі, під час проведення операції навіть довелося відкрити вогонь.