ua en ru

Гравці "Дніпра" зіграють проти Латвії

Гравці "Дніпра" зіграють проти Латвії Федецький відзначає важливість будь-якого матчу збірної

Незважаючи на прохання "Дніпра" звільнити своїх футболістів від участі в товариському матчі проти Латвії, футболісти вирішили залишитися в таборі збірної, повідомляє сайт ФФУ.

Тренер збірної Михайло Фоменко спочатку був не проти того, щоб після гри з Іспанією дніпропетровські футболісти повернулися в клуб. Але самі футболісти вирішили, що на перенесений поєдинок з "Чорноморцем" з шести гравців поїде тільки Руслан Ротань.

"Для нас велика честь грати в кожному матчі національної команди - це відбіркова гра, товариська. Ми дуже вдячні, що в клубі зрозуміли наше прагнення і підтримали інтереси збірної. Прикро, що виникла така "накладка" в ігровому календарі. Коли ми в таборі збірної, хочемо максимально допомогти головній команді. А свою відданість "Дніпру" доведемо в кожному матчі, в якому нам буде довірено вийти на поле", - сказав захисник Артем Федецький, який разом із Зозулею, Бойко, Безусом і Коноплянкою залишиться на гру з Латвією.

Нагадаємо, гра з латвійцями відбудеться 31 березня, а вже 1 квітня "Дніпру" належить зіграти кубковий матч з "Чорноморцем".