ua en ru

"Гумконвой" РФ перетнув український кордон

"Гумконвой" РФ перетнув український кордон Фото: російський "гумконвой"

Це вже 26-й "гумконвой" з РФ на Донбас

Автоколони 26-го "гуманітарного конвою" МНС Росії перетнули кордон і почали рух у бік Луганська і Донецька, передає "Луганський інформаційний центр" з посиланням на МНС Росії.

"На двох пунктах пропуску - "Матвєєв Курган" і "Донецьк" - завершилося митне оформлення гуманітарного вантажу в установленому порядку. Всі машини перетнули кордон, частина з них почала рух у бік Донецька, інші - в бік Луганська", - розповів представник МНС.

Колона російського МНС розділилася приблизно на дві рівні частини після виходу з Донського рятувального центру у шляху проходження до державної кордоні. На двох пунктах пропуску в митних процедурах брали участь співробітники української прикордонної та митної служб, претензій та зауважень вони не висловлювали.

Повідомляється, що в колоні понад 100 автомобілів, серед вантажів продукти харчування, у тому числі рибні і молочні консерви, борошно, рис та крупи, а також предмети першої необхідності, будівельні матеріали, навчальна література для донбаських школярів і студентів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія готує до відправки на Донбас 26-й "гумконвой".