ua en ru

Голова Херсонської ОДА підтримала ініціативу Меджлісу про блокаду кордону з Кримом

Голова Херсонської ОДА підтримала ініціативу Меджлісу про блокаду кордону з Кримом Фото: Андрій Путілов

Андрій Путілов закликав максимально скоротити товарні поставки в Крим

Голова Херсонської обласної державної адміністрації (ОДА) Андрій Путілов підтримав рішення Меджлісу про блокування адміністративного кордону з окупованою територією Криму, передає агенція "Кримські новини".

"Як громадянин і патріот України я підтримую прагнення кримських татар продемонструвати свій протест проти політики країни-окупанта на території анексованого Криму. Репресії, переслідування представників кримських татар, противників анексії півострова неприпустимі", - зазначив Путілов.

Голова ОДА закликав максимально скоротити товарні поставки в Крим, причому блокада повинна бути системною. Путілов додав, що як голова Херсонської ОДА, він готовий надати максимальну допомогу майбутньої акції, а також ініціювати прийняття відповідних законодавчих ініціатив.

Нагадаємо, лідер кримсько-татарського народу Рефат Чубаров і уповноважений Президента України у справах кримських татар Мустафа Джемілєв повідомили, що Меджліс і ряд інших організації прийняли рішення про блокування адміністративного кордону з окупованою територією Автономної Республіки Крим.