ua en ru

Ставки на пологи Кейт Міддлтон б'ють рекорди

У Великобританії ставки, пов'язані з очікуваними пологами герцогині Кембриджської Кетрін Міддлтон досягли рекордних значень. 

У Великобританії ставки, пов'язані з очікуваними пологами герцогині Кембриджської Кетрін Міддлтон досягли рекордних значень. Про це повідомляє AFP.

У букмекерських конторах Великобританії станом на 16 липня зібрали близько одного мільярда фунтів стерлінгів. Раніше жодна подія, не пов'язане зі спортом, не приносило фірмам таких грошей.

Букмекери приймають ставки на дату народження третьої по черзі претендента на британський престол, на стать дитини і його ім'я.

Більшість ставлять на те, що народиться дівчинка, яку назвуть Олександрою. Серед жіночих імен вибирають також Шарлотту, Вікторію, Елізабет і Діану. Серед чоловічих імен лідирують Джеймс і Джордж.

Офіційно Букінгемський палац не оголошував дату пологів Кейт Міддлтон. ЗМІ повідомляли, що вони, швидше за все, відбудуться 13 липня. 16 липня з'явилася інформація про те, що Міддлтон народить не раніше 23 липня. Стать дитини не повідомлявся, сама герцогиня заявила, що не бажає знати про це до самих пологів.