ua en ru

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу Французи продовжують грати товариські ігри

У товариському матчі збірна Бразилії обіграла збірну Франції в Парижі.

26 березня, 22:00
Париж, "Стад де Франс"
Франція - Бразилія, 1:3
Гол: Варан, 21 - Оскар, 40, Неймар, 57, Густаво, 69
Франція:
Манданда, Санья, Евра, Сако, Варан, Матуіді, Вальбуена, Сіссоко, Шнайдерлін, Бензема, Грізманн
Бразилія: Джефферсон, Міранда, Філіпе Луїс, Тіаго Сілва, Данило, Вілліан, Густаво, Еліас, Оскар, Фірміно, Неймар

Кінець матчу

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу88 хв. Весь "Донецьк" на полі. Луїс Адріано вийшов замість Фірміно.

87 хв. Фекри в стилі Ярмоленко отримав м'яч з правого флангу, змістився до центру і пробив. Але француз - не Андрій, а тому м'яч у ворота не закрутив.

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу86 хв. А Оскара поміняв Соуза.

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу83 хв. Дуглас Коста поміняв Вілліана, а Жиру з'явився замість Бензема.

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу82 хв. Пайє виходить замість Вальбуена.

79 хв. При такому рахунку бразильці стали грати більш розкуто. Французи виглядають втомленими. А без швидкості оборону суперника не розкрити.

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу74 хв. Сіссоко і Гризманна поміняли Кондогбия і Фекир.

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу69 хв. Третій влітає! Після подачі кутового Луїс Густва вибіг і точно пробив головою!

68 хв. Так набагато веселіше! Контратаку своєї команди завершував дальнім ударом Оскар, але Манданда знову дістав!

63 хв. Який же удар завдає Грізманн! Але Джефферсон тягне м'яч з лівої дев'ятки!

60 хв. Ще одна подача, тільки тепер зліва, приносить м'яч Бензема, але той пробив вище воріт!

59 хв. Ах! Після навісу справа м'яч дістався Сіссоко, але півзахисник пробив у голкіпера!

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу57 хв. Ну ось. Не було весь матч Неймара, а гол хлопець забиває. Після обрізки в центрі поля м'яч підхопив Вілліан, пройшов до воріт і віддав ліворуч на каталонця, який з гострого кута пробив Манданда.

54 хв. Дуже спокійною гра. Моменти виникають в ті рідкі миті, коли хтось помиляється. А так, як це трапляється рідко, голкіпера практично без роботи.

48 хв. Трохи активніше починають французи. Особливо виділяється Вальбуена.

Другий тайм

Перерва

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу40 хв. Ха! Не найкраща комбінація бразильців завершилася пасом-стусаном від Фирмирно на Оскара, який зумів пробити під голкіпером!

35 хв. Маленький Вальбуена невдало виконав підкат, проїхавши повз суперника, і врізався особою в чуже коліно. Бідолаха...

30 хв. Фірміні класно пробив здалеку низом, але Манданда знову зіграв на належному рівні.

26 хв. Намагається щось придумати у відповідь збірна Бразилії. Але французи досить щільно обороняються, відходячи більшою частиною команди назад.

Франція - Бразилія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу21 хв. А забиває Франція! Після подачі кутового Рафаель Варан ударом головою відкрив рахунок сьогоднішнім голам!

20 хв. А ось і момент! Оскар знайшов у штрафному Неймара і той пробивав з-під захисника, але Манданда дістав м'яч!

18 хв. В цілому, незважаючи на відсутність моментів, атака бразильців виглядає цікавіше. Господарі навіть центр насилу переходять.

13 хв. Надовго вийшло забрати бразильцям м'яч собі. Але бити оборона французів не дає.

8 хв. Ого як! Після подачі кутового, подальшої знижки Бензема з близької відстані бив головою, але Джефферсон дивом відбив м'яч!

3 хв. На старті поєдинку команди показали, що вміють довго тримати м'яч у себе. До воріт поки ніхто не доходить.

Команди на полі. Починаємо

Після закінчення Чемпіонату світу для збірної Франції завершилися офіційні матчі. Господарі Євро-2016 змушені готується до домашнього турніру через товариські гри. Жодного з своїх спарингів французи не програли, лише двічі зігравши внічию.

Бразильці взагалі зараз йдуть без поразок. Новий тренер господарів останнього Чемпіонату світу Дунга оновлює склад, але користується послугами перевірених бійців. Окремо слід стежити за виступами двох "українців" - Луїсом Адріано та Дугласом Костою.

Головний тренер збірної Бразилії Дунга:

"Я вибрав капітаном Неймара, тому що хочу поставити перед ним новий виклик. Це гравець, який продовжує прогресувати. У нього немає межі футбольного розвитку. Потрібно проаналізувати і побачити, наскільки класним футболістом він може стати. Він повинен продовжувати працювати на команду, як це роблять і інші футболісти. Колектив стане ефективніше, якщо Неймар віддасть йому всього себе".

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам:

"Бразилія - велика команда, і всі це знають. У неї не тільки чудові нападники, але і захисники з півзахисниками. Деякі з них залишили слід в історії світового футболу. Бразилія - п'ятикратний чемпіон світу. Звичайно, нам буде складно, але це добре зустрічатися з сильними суперниками, якщо ми хочемо добре виступити на Євро-2016".