ua en ru

Фінансування апарату Мінрегіону в 1 кварталі 2015 р. виконано в повному обсязі

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ направило на фінансування власного апарату близько 11 млн грн. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Українське ЖКГ: розвал усього під керівництвом міністерства".

Автор статті зазначає, що дана витратна стаття, на відміну від інших, у січні-березні виконана в повному обсязі. "Примітно, що з них 9,8 млн грн - витрати на керівництво та управління галуззю, а кошти надійшли на дослідження, науково-технічні розробки в сферах ЖКГ, будівництва та регіонального розвитку, а також виконання робіт зі стандартизації та ведення житлової політики", - підкреслюється в матеріалі.

Нагадаємо, всього в 2015 р. на апарат відомства планується витратити близько 46 млн грн.

Також практично в повному обсязі (на 93%) профінансовано утримання підвідомчих Мінрегіону установ. "Левова частка коштів, понад 110 млн грн, перераховані на витрати керівництва та управління у сфері земельних ресурсів. А на проведення земельної реформи не виділено ні копійки з 5,2 млн грн, запланованих на цей період", - наголошується в матеріалі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк визначив три завдання Мінрегіону на 2015 рік.