ua en ru

Янукович доручив Ставицькому особисто контролювати питання теплопостачання в опалювальний сезон

Президент України Віктор Янукович доручив в.о. міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарду Ставицькому тримати на особистому контролі питання енерго- та теплопостачання в опалювальний сезон.

Президент України Віктор Янукович доручив в.о. міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарду Ставицькому тримати на особистому контролі питання енерго- та теплопостачання в опалювальний сезон. Про це Ставицький повідомив після зустрічі з головою держави, передає прес-служба Президента.

"Я отримав завдання постійно і особисто контролювати питання щодо енергопостачання та постачання тепла у домівки наших громадян в опалювальний сезон. Зараз у деяких областях у нас є стихійні лиха, але Міністерство енергетики співпрацює з іншими виконавчими службами, і ми вирішуємо ці нагальні питання, навіть в тих областях, де діють деструктивно так звані опозиціонери, де створені так звані народні ради і виконкоми. Ми співпрацюємо з нашими органами виконавчої влади і стабільно поставляємо енергію і тепло в домівки наших громадян", - сказав Ставицький.

Він також повідомив, що під час зустрічі з главою держави обговорювалися практичні завдання міжурядової міждержавної україно-російської комісії з поглиблення співробітництва в ядерній енергетиці.

"Я доповів Віктору Януковичу про зустріч, яка відбулася минулого тижня з моїм колегою паном Новаком, а також з керівником "Росатому" Сергієм Кирієнко. Від Президента отримав всі необхідні доручення для того, щоб імплементувати всі положення угоди, яку було підписано 17 грудня 2013 р." - зазначив Ставицький.