ua en ru

В українську базу арештованого майна вже внесено лотів на понад 4 млрд грн

В українську Систему електронних торгів арештованого майна (СЕТАМ) уже внесено лотів на понад 4 млрд грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної виконавчої служби України.

"В базу СЕТАМ вже внесено арештоване майно на суму понад 4 мільярди гривень. Всього в Систему зараз внесені 37,6 тисяч лотів", - йдеться в повідомленні.

З початку року в систему електронних торгів внесено 3,7 тис. лотів на суму 240,5 млн грн. З них: цілісних майнових комплексів на суму 19,7 млн грн; об'єктів житла на суму 30,9 млн грн та іншої нерухомості загальною вартістю 8,9 млн грн; рухомого майна на суму 28,1 млн грн; нежитлових приміщень сукупною вартістю 127,8 млн грн і автотранспортних засобів на суму майже 25 млн грн.

З початку року в СЕТАМ зареєстровано більше 9 тис. заявок на участь в торгах. Вже проведено понад 1 тис. торгів арештованим майном, на яких реалізовано лотів на суму 42 млн грн - на 28% більше від стартової ціни.

Загалом, з першого дня роботи системи проведено понад 5 тис. онлайн-аукціонів, реалізовано майна на загальну суму 564 млн грн.

Нагадаємо, за даними на липень 2014 р. в систему електронних торгів арештованим майном внесено 1,5 тис. лотів на 346 млн грн. Повідомлялося, що система електронних торгів арештованим майном буде працювати на всій території України з 2015 р.