ua en ru

UMH group спростував інформацію про його купівлю структурами Ахметова

UMH group не веде переговорів про свій продаж з Рінатом Ахметовим, його структурами або афілійованими структурами. Про це заявив перший віце-президент UMH group Григорій Шверк, коментуючи неофіційну інформацію про зміну власників в холдингу.

«У нас є спільний бізнес зі структурами Ріната Ахметова - холдинг порталів UOV. У цьому бізнесі UMH group володіє контрольним пакетом акцій і ніяких переговорів про перерозподіл часток або викуп не ведеться. Також ми не ведемо жодних переговорів з Рінатом Леонідовичем або афілійованими з ним структурами про продаж будь-якої частини нашого бізнесу і, тим більше, всієї групи UMH», - підкреслив Шверк.

Нагадаємо, UMH group прийняв рішення про викуп часток партнера у спільних проектах «Наше Радіо» та КП Медіа. Після реалізації опціону UMH group стане єдиним власником проектів «Кореспондент», Korrespondent.net, «Наше Радіо» та холдингу порталів «United Online Ventures».

UMH Group в Україні управляє портфелем з понад 50 брендів з лідируючими позиціями на ринках Інтернету, радіо та преси. У Росії входить в десятку найбільших гравців видавничого ринку. З травня 2008 р. GDR компанії котируються на Франкфуртській фондовій біржі. У 42 офісах компанії в Росії і Україні працює близько 4 тис. співробітників.

Читайте також: Порошенко продав частки у KP Media та "Нашому радіо" холдингу UMH