ua en ru

Росія припинила дію сертифікатів відповідності на продукцію Кременчуцького сталеливарного заводу

Російська федеральна бюджетна установа "Реєстр сертифікації на федеральному залізничному транспорті" припинив Кременчуцькому сталеливарному заводу дію сертифікатів відповідності на рами бічні візків вантажних вагонів і рами бічні. Про це сказано на офіційному сайті реєстру.

На підприємстві від офіційних коментарів відмовляються. Разом з тим у мерії міста повідомили, що припиненню сертифікату відповідності передував позаплановий інспекційний контроль підприємства з боку Росії.

Зараз підприємство працює на склад і не відвантажує свою продукцію.

Нагадаємо, на початку 2012 року Російська федеральна бюджетна установа "Реєстр сертифікації на федеральному залізничному транспорті" вже припиняв Кременчуцькому сталеливарному заводу дію сертифікату відповідності на рами бічні візків вантажних вагонів. Пізніше Росія повернула заводу сертифікат відповідності і видала розпорядження, які підприємства повинно було виконати.

Тоді повідомлялося, що дія сертифікатів була припинена через перевірку якості продукції.

ПАТ "Кременчуцький сталеливарний завод" є провідним підприємством сучасного ливарного виробництва України з виготовлення сталевого литва для вантажних вагонів і великовантажних автомобілів.

Читайте також: Кременчуцький сталеливарний завод повертається на російський ринок