ua en ru

Обмеження в'їзду вантажівок у Київ посприяє будівництву кільцевої дороги, - Держінвестпроект

Обмеження в'їзду вантажівок у Київ посприяє будівництву кільцевої дороги. Про це заявив голова Держінвестпроект Владислав Каськів, передає кореспондент РБК-Україна.

Рішенням проблеми транспортного перезавантаження столиці зараз також займаються в Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами. Національний проект "Київська місцева кільцева дорога" передбачає будівництво автодороги навколо міста, який сполучатиме Столичне та Харківське шосе і призначатися спеціально для транзитного руху.
Як раніше відзначали в Держінвестпроекту, прокладки кільцевої дороги зменшить тимчасові витрати для вантажних перевезень і вирішить проблему пробок на мостах.

"Ми підтримуємо рішення Київської міської державної адміністрації, оскільки воно сприятиме реалізації Національного проекту будівництва міської кільцевої дороги на концесійній основі. Також це рішення істотно підвищить привабливість проекту для міжнародних приватних компаній", - зазначив Каськів.

Читайте також: КМДА підготувала проект рішення про заборону в'їзду вантажного транспорту на територію міста в денний час