ua en ru

Начальником управління інформації НБУ призначена Наталя Бондаренко

Начальником управління інформації НБУ призначена Наталя Бондаренко
Начальником управління інформації і громадських комунікацій Національного банку України призначена Наталія Бондаренко.

Начальником управління інформації і громадських комунікацій Національного банку України призначена Наталія Бондаренко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби регулятора в Facebook.

Як зазначається, управління інформації і громадських комунікацій створено у складі департаменту з корпоративних питань відповідно до рішення правління НБУ про зміни в організаційній структурі з метою її вдосконалення. Підрозділ об'єднає функції з зовнішніх та внутрішніх комунікацій регулятора.

"Згідно стратегії розвитку Національного банку України ми починаємо роботу над стратегією та політикою комунікацій. Ключовим чинником для прийняття рішення про призначення Наталії Бондаренко стало визнання колег та представників засобів масової інформації", - зазначила Глава Нацбанку Валерія Гонтарєва.

Наталія Бондаренко закінчила Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова. Навчалася в Інституті історії України НАН України, Київському інституті міжнародних відносин. Закінчила курс Лондонській школі PR (LSPR).

Нагадаємо, 12 листопада головою департаменту управління ризиками НБУ був призначений Ігор Будник.