ua en ru

ФДМУ отримав 13 заяв від потенційних орендарів майна терміналу D аеропорту "Бориспіль"

Станом на 1 червня 2013 р. в регіональному відділенні Фонду державного майна України (ФДМУ) по Київській області зареєстровано 13 заяв від потенційних орендарів майна термінального комплексу D аеропорту "Бориспіль", діяльність яких пов'язана із сервісним обслуговуванням пасажирів. Про це повідомляє прес-служба ФДМУ.

За повідомленням прес-служби, виходячи з поданих потенційними орендарями заяв, в термінальному комплексі D, окрім існуючих на сьогодні, передбачається відкриття ще сімох закладів громадського харчування, 12 закладів безмитної торгівлі, чотирьох закладів сервісного обслуговування пасажирів, одного закладу роздрібної торгівлі продовольчими та супутніми товарами та двох точок торгівельних автоматів.

При цьому заходи з відбору орендарів на вищезгаданих об'єктах оренди будуть здійснюватися після визначення позиції Міністерства інфраструктури України.

Крім того, станом на 1 червня 2013 р. до регіонального відділення ФДМУ від Мінінфраструктури надійшли дозволи на укладання договорів оренди на розміщення закладу роздрібної торгівлі продовольчими та супутніми товарами на першому поверсі терміналу D, загальною площею 345,3 кв. м, та розміщення магазину безмитної торгівлі на першому поверсі терміналу D ("Прем'єр-Хол"), загальною площею 33,0 кв. м.

На сьогодні регіональним відділенням здійснюються процедура визначення вартості цих двох об'єктів оренди та процедура вивчення попиту.

Читайте також: МАУ переїхала в термінал D аеропорту "Бориспіль" і планує збільшення флоту