ua en ru

"Укроборонпром" отримав додаткове держзамовлення на майже 60 млн грн

"Укроборонпром" отримав додаткове держзамовлення на майже 60 млн грн
Державна акціонерна холдингова компанія "Артем", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", отримала додаткове державне замовлення на майже 60 млн грн.

Державна акціонерна холдингова компанія "Артем", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", отримала додаткове державне замовлення на майже 60 млн грн. Про це повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

Як зазначається, термін виконання завдання Міністерства оборони - до кінця поточного року.

"Компанія готова до збільшення виробничих потужностей і нині демонструє стійке покращення фінансових показників", - йдеться у повідомленні.

ДАХК "Артем" виробляє більше 70 найменувань спеціальної та авіаційної техніки. Крім того, компанія займається виробництвом медичної техніки та засобів пересування та реабілітації для людей з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, раніше перший заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Сергій Пинькас повідомив, що "Укроборонпром" переходить на стандарти НАТО у виробництві озброєння.

Раніше Президент України Петро Порошенко доручив найближчим часом розробити і сформувати уточнення до державного замовлення для ДК "Укроборонпром".