ua en ru

ДТП в Полтавській області: загинули інспектор ДАІ і активіст

ДТП в Полтавській області: загинули інспектор ДАІ і активіст ДТП

У результаті ДТП у Полтавській області загинули інспектор ДАІ і активіст. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

"Працівник дорожньо-патрульної служби ДАІ ніс службу на блокпості разом з громадськими активістами. Один з водіїв проігнорував вимогу охоронців блокпоста про зупинку. На переслідування водія попрямував екіпаж у складі двох громадських активістів та інспектора ДПС. При спробі зупинити автомобіль-порушник сталося зіткнення з вантажівкою. В результаті дорожньо-транспортної пригоди 22-річний інспектор ДПС і один із громадських активістів загинули на місці. Ще один громадянин, який перебував разом з ними в салоні автомобіля, не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місце події виїхали слідчо-оперативна група і керівники обласного УМВС, які з'ясовують обставини загибелі інспектора ДПС.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва в ніч на 5 березня близько 00:30 зіткнулися "Skoda Fabia" і "Seat Leon", після чого "Seat" полетів у підземний перехід, водій загинув.