ua en ru

У ДТП в Івано-Франківську загинули 4 людини, 3 постраждали

У ДТП в Івано-Франківську загинули 4 людини, 3 постраждали Фото: ДТП

Серед постраждалих – однорічна дитина

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Івано-Франківську вчора, 27 листопада, загинули 4 людини, ще 3 госпіталізовані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій області.

"27 листопада о 22:40 в Івано-Франківську по вулиці Коновальця сталася дорожньо-транспортна пригода. 36-річний водій автомобіля "Мерседес-Бенц", рухаючись по вулиці Коновальця в напрямку села Черніїв Тисменицького району, допустив зіткнення з автомобілем "Опель Кадет". В результаті ДТП на місці пригоди загинули 4 людини: 23-річний водій автомобіля "Опель Кадет" та два пасажири цієї ж машини - чоловік 1996 р. н. і жінка 1989 р. н., а також пасажирка автомобіля "Марседес-Бенц" 1970 р. н.", - йдеться в повідомленні.

Крім того, двоє пасажирів автомобіля "Опель-Кадет" - 1985 р. н. і 2014 р. н и водій автомобіля "Мерседес-Бенц" госпіталізовані.

Нагадаємо, в Одесі 21 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. В результаті аварії загинули 6 людей, ще 2 людини постраждали.