ua en ru

В Одесі сталася ДТП за участю іноземців, загинули 6 осіб

В Одесі сталася ДТП за участю іноземців, загинули 6 осіб Фото: ДТП у Одесі

Ще 2 особи отримали травми різного ступеню тяжкості

В Одесі вчора, 21 листопада 2015 року, ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю двох легкових автомобілів. В наслідок аварії загинули 6 осіб, ще 2 особи постраждали, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"О 20 год. 19 хв. у м. Одеса, по вул. Середньофонтанська, 19 "б" в результаті зіткнення 2-х легкових автомобілів "Опель" та "Нісан" загинуло 6 осіб, 2 особи постраждало", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє прес-служба управління безпеки дорожнього руху Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України, за попередніми даними, водій автомобіля Opel Vectra з невідомих причини виїхав на смугу зустрічного руху де скоїв зіткнення з автомобілем Nissan X-TRAIL.

В Одесі сталася ДТП за участю іноземців, загинули 6 осіб

Фото: в Одесі сталася ДТП за участю іноземців

"Серед постраждалих в ДТП четверо громадян Республіки Туркменістан та двоє громадян Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

В Одесі сталася ДТП за участю іноземців, загинули 6 осіб

Фото: ДТП

Зазначається, що даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що спричинили загибель кількох осіб).

В Одесі сталася ДТП за участю іноземців, загинули 6 осіб

Фото: ДТП в Одесі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області затримали сирійців, які організували канал переправлення нелегалів до ЄС.