ua en ru

У ДТЕК звинуватили "Демократичний альянс" у політичному тиску

В компанії ДТЕК заяву партії "Демократичний альянс" про намір 27 квітня пікетувати офіс ДТЕК назвали черговим актом публічного політичного тиску на компанію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"В даному випадку ми оцінюємо заклик до мітингу і сам факт мітингу, як ще один акт публічного політичного тиску на компанію. Ми підкреслюємо, що компанія ніколи не брала і не бере участі у політичних акціях", - йдеться в повідомленні.

У ДТЕК підкреслили, що будь-які звинувачення, які звучать в останні дні в ЗМІ є безпідставними. "Спроби приписати ДТЕК документи, представлені в інтернеті, ми оцінюємо, як чітко сплановану політтехнологічну атаку на компанію. ДТЕК залишає за собою право захищати свою репутацію в українському або міжнародних судах", - відзначили в прес-службі компанії.

У компанії додали, що співробітники ДТЕК роблять все можливе, щоб утримати енергосистему. "Все інше - відповідальність політиків і чиновників", - наголошується в повідомленні прес-служби.

"Ми готові вичерпно відповісти на всі запитання на адресу ДТЕК, у тому числі і представників "Демократичного альянсу". Сподіваємося, що організатори акції проведуть її коректно і шанобливо по відношенню до інших орендарів офісної будівлі "Тауер 101", - резюмували в ДТЕК.

У ДТЕК звинуватили "Демократичний альянс" у політичному тиску