ua en ru

На Донбасі двічі за три дні обстріляли автомобіль СЦКК

На Донбасі двічі за три дні обстріляли автомобіль СЦКК Фото: у Донецькій області обстріляли автомобіль Спільного центру з контролю і координації

Востаннє автомобіль обстріляли на території, підконтрольній ЗСУ

У Донецькій області в 8 км від лінії розмежування вчора, 25 травня, обстріляли автомобіль Спільного центру з контролю і координації (СЦКК). Про це йдеться в заяві СЦКК, опублікованому на сторінці штабу антитерористичної операції (АТО) на Facebook.

"25 травня 2015 року, вже другий раз за три дні поспіль обстріляний автомобіль Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін. На цей раз напад стався на території, підконтрольній Збройним Силам України", - йдеться в повідомленні.

Заява СЦКК для ЗМІ, 26.05.15ПРОТЯГОМ ТРЬОХ ДНІВ АВТОМОБІЛЬ СЦКК РОЗСТРІЛЯНО ДВІЧІ25 травня 2015 року, вже вдруге за тр...

Posted by Прес-центр АТО on 26 Май 2015 г.

Як повідомляється, мобільний патруль української сторони СЦКК у складі двох автомобілів був обстріляний у Волноваському районі Донецької області в 8 км від лінії розмежування. В результаті обстрілу одні з машин була пошкоджена, постраждалих немає.

"Безперервний характер активної діяльності диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ОРДО і ОРЛО (окремих районів Донецької та Луганської областей, - ред.) вздовж лінії розмежування свідчить не тільки про спроби терористів розкрити систему оборони ЗС України, але і про спробу паралізувати роботу центру про припинення вогню", - заявив керівник української сторони СЦКК генерал-майор Андрій Таран.

У повідомленні нагадується, що 23 травня бойовики в "нейтральній" зоні обстріляли зі стрілецької зброї автомобіль української сторони СЦКК, який рухався від блокпоста "Горлівка" (підконтрольного НВФ ОРДО) до блокпосту "Майорск" (підконтрольного ВСУ).

Нагадаємо, раніше в ДНР повідомили, що представник Росії в СЦКК генерал-полковник Олександр Ленцов потрапив під обстріл в районі н. п. Широкіно (Донецька обл.).