ua en ru

У Дніпропетровській обл. на автовокзалі чоловік відкрив стрілянину, є поранені, - МВС

У Дніпропетровській обл. на автовокзалі чоловік відкрив стрілянину, є поранені, - МВС Фото: пістолет "Форт"

У Новомосковську на автовокзалі в результаті бійки зі стріляниною постраждали три людини

У Новомосковську Дніпропетровської області вчора, 6 вересня, на автовокзалі двоє чоловіків напали на 24-річного хлопця, який у відповідь відкрив стрілянину по нападниках. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"6 вересня 2015 року в приміщенні Новомосковського автовокзалу двоє чоловіків 26 і 31 років напали на 24-річного молодика та побили його, заподіявши закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. Захищаючись, чоловік витягнув зареєстрований пістолет "Форт" і почав стріляти з нього в бік нападників, заподіявши їм сліпі поранення спини та грудної клітини", - йдеться в повідомленні.

Постраждалі були доставлені в міську лікарню.

Працівники міліції вилучили пістолет. Зараз встановлюються всі обставини події і ступінь вини кожного учасника бійки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження), що карається громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до 2-х років, або обмеженням волі на строк до 2-х років.

Нагадаємо, раніше в місті Южне Одеської області міліція змушена була відкрити стрілянину по правопорушникам, які занадто голосно слухали музику вночі і агресивно відреагували на зауваження правоохоронців.