ua en ru

Під Одесою міліція відкрила стрілянину по порушникам тиші

Під Одесою міліція відкрила стрілянину по порушникам тиші Фото: МВС України

В Одеській області три людини поранені внаслідок сутичок міліції з правопорушниками

У місті Южне Одеської області міліція змушена була відкрити стрілянину по правопорушникам, які занадто голосно слухали музику вночі і агресивно відреагували на зауваження правоохоронців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"В дві години ночі в Южненський міський відділ міліції надійшло повідомлення від жительки міста Южне. Жінка повідомила, що біля її будинку стоїть автомобіль, з якого голосно звучить музика, яка заважає відпочивати мешканцям будинку", - йдеться в повідомленні.

На місце події приїхав дільничний інспектор міліції та оперативний працівник. На зауваження одного з правоохоронців пасажири автомобіля відреагували агресивно і накинулися на нього. Для відбиття нападу другий міліціонер був змушений застосувати вогнепальну зброю. Внаслідок зіткнення двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження і один з нападників - вогнепальне поранення в ногу.

Потерпілим надана медична допомога. Загрози їх життю та здоров'ю немає.

Правопорушники для з'ясування обставин були доставлені в міліцію.

Слідчим відділенням за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

В цей час проводиться перевірка правомірності застосування табельної вогнепальної зброї працівниками міліції.

Нагадаємо, вчора вранці, 5 вересня, у місті Арцизі Одеської області сталася стрілянина в районі автостанції, в результаті чого постраждали 3 людини.