ua en ru

За день бойовики близько 20 разів порушували умови припинення вогню, - штаб АТО

За день бойовики близько 20 разів порушували умови припинення вогню, - штаб АТО Фото: бойовики

Бойовики обмежувалися стрілецькою зброєю і протитанковими ракетними комплексами

Протягом сьогоднішнього дня, 2 липня, бойовики у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі близько 20 разів порушували умови припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"Впродовж дня інтенсивність обстрілів бойовиками проросійських незаконних збройних формувань позицій українських військ відносно зменшилась.

Протягом дня прокремлівські загарбники близько 20 разів порушували умови припинення вогню.

Бойовики обстрілювали позиції сил АТО вздовж усієї лінії розмежування сторін, але обмежувалися стрілецькою зброєю та протитанковими ракетними комплексами.

Традиційно бойовики використовували важке озброєння. 122-мм гаубиці та 120-мм міномети гатили по населених пунктах, що неподалік Маріуполя.
Зокрема, кремлівські найманці вчергове обстрілювали Опитне та Піски, що неподалік Донецька.

Вдень бойовики вели вогонь по підрозділах силах АТО в районі шахти "Бутовка" з танка.

З протитанкових ракетних комплексів ворог неодноразово бив по Ленінському, що в районі Маріуполя. Також піддалися обстрілам позиції сил АТО поблизу Золотого та Трьохізбенки, що на Луганщині", - йдеться в повідомленні.

Протягом дня прокремлівські загарбники близько 20 разів порушували умови припинення вогнюВпродовж дня інтенсивність об...

Posted by Прес-центр АТО on 2 Июль 2015 г.

Також зазначається, що в Луганській області було зафіксовано декілька прольотів безпілотних літальних апаратів противника.

Нагадаємо, у результаті артобстрілу села Бердянське (Донецька область) бойовиками місцева мешканка була доставлена в лікарню з травмами голови.