ua en ru

У Чернігові затримали чоловіка, який скоїв замах на депутата у Славутичі

У Чернігові затримали чоловіка, який скоїв замах на депутата у Славутичі Фото: у Чернігові затримали чоловіка, який скоїв замах на депутата

Наразі вирішується питання про обрання йому судом міри запобіжного заходу

У Чернігові співробітники Славутицького міськвідділу міліції спільно з місцевими правоохоронцями біля одного з супермаркетів затримали 32-річного іноземця, який перебував у розшуку за замах на депутата Славутицької міської ради. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Київській області.

Повідомляється, що наразі вирішується питання про обрання йому судом міри запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим відділенням Славутицького міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Крім цього, у суді на розгляді перебувають дві справи щодо раніше скоєних злочинів затриманим, зокрема, за ч.1 ст. 122 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 22 травня у місті Славутич невідомий чоловік двічі вистрілив з травматичної зброї у голову 32-річному депутату місцевої ради, після чого сів у автомобіль та зник з місця події. Згідно інформації, наданої депутатом міськради Славутича Олександром Швецем, нападників було троє, двоє з яких брати Артем і Арман Хачатряни.