ua en ru

Бойовики з вечора 23 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики з вечора 23 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: ситуація в зоні АТО залишається напруженою

Терористи обстріляли мирних жителів в Щасті Луганської обл

Проросійські бойовики з вечора 26 квітня 23 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Увечері 26 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою. З 18.00 до 00:00 незаконні збройні формування 23 рази обстріляли позиції наших військ. В одному випадку злочинці знову потрапили в напрямку населеного пункту", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що в Донецькій області бойовики тричі обстріляли з 120-мм мінометів сили АТО в районі Пісків, двічі - поблизу Авдіївки.

"Також по позиціях в районі Авдіївки ворог двічі застосовував артилерію калібру 122-мм. З такою ж артилерійської системи злочинці раз відкривали вогонь в районі Широкиного. Обстрілу з міномета калібру 82-мм, кулеметів і стрілецької зброї також піддалися наші позиції неподалік населених пунктів Зайцеве і Опитне", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики 5 разів обстріляли опорні пункти АТО в районі Щастя Луганської обл., у тому числі із зенітної установки і гранатометів. Крім того, обстріляні позиції сил АТО в районі Сокільників.

"Незаконні збройні формування знову обстріляли мирних громадян. О 22:05 хаотично випущені з зенітної установки ЗУ-23-2 снаряди полетіли в сторону населеного пункту Щастя", - зазначили в прес-центрі.

Увечері 26 квітня ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. З 18.00 до опівночі незак...

Posted by Прес-центр АТО on 26 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, 26 квітня повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, 7 поранені.